søndag 21. september 2008

Adventsduk


Kjøpte disse stoffene til adventsduken til AnnAKa i Quiltemagasinet nr4/08.
Den er kjempefin så den må jeg bare sy :)

På quiltelaup


Syklubben hadde vesker som tema for to uker siden. Jeg begynte å sy På quiltelaup av AnnAKa.
Hadde problemer med stoff for en har som regel bare 30cm biter. Hadde dette stoffet fra salg og var egentlig kjøpt til forstoff.
Var litt trøblet med det lilla stoffet. Kjøpte en bit til Lappestua (som var på besøk til Lappekjerringene på onsdag)Det visste seg at det ikke ble nok så jeg tok og laget trekantene i et annet lillastoff. Så ble ikke heller det nok, manglet akkurat til lukkekanten oppe.På lørdag kikket jeg innom Hobbystua på Nesna der lappestua har litt stoff liggende for salg, og der fant jeg en bit med det rette lilla stoffet.
Det endte med at jeg sprettet av alle trekantene og byttet til det rette stoffet og det er jeg glad for nå når den er ferdig.

Mangler knappen som skal syes på men den må jeg kjøpe først.

Byveske nr. 3


Nr 2 ble gitt bort uten at jeg husket¨å ta bilde av den. Denne sydde jeg i vinter til min svigerinne. Jeg sydde også en Sminkepung, Mobilveske og Klemmepung.

Byveska fra AnnAKa





Denne byveske sydde jeg for ca 2år siden, så den er godt brukt.

Har også Sydd Sminkepungen av AnnAKa i 2 størrelser som passer til. Den minste er veldig hendig til små dameting en må ha i veska.

UFO


Endelig fått ferdig denne duken jeg begynte på i fjor høst da vi hadde kurs med Laila. Kjempefin teknikk for å bruke opp reststoffer.